Lorena

Som la Lorena Manonelles i l'Albert Rovirosa. Ens vàrem conèixer al 2004, fa ja 10 anys, a la Universitat de Girona tot cursant la carrera d’arquitectura tècnica i va ser allí on vam sentir a parlar per primer cop de la bioconstrucció i de la necessitat de construir d'una manera diferent i millor.

Un cop obtingut el títol d’arquitectes tècnics vàrem començar a treballar, cadascú per la seva banda, en la construcció convencional. La Lorena ha treballat en diferents despatxos d'arquitectura com a delineant i, posteriorment, en una empresa de prefabricats de formigó com a calculista d'estructures. Per altra banda, l'Albert sempre ha estat vinculat a la construcció treballant en l’empresa del seu pare, que és aparellador, començant com a delineant fins a estar, juntament amb el seu pare, al capdavant de l’empresa.

El nostre interès per la bioconstrucció no només no va desaparèixer sinó que va anar en augment, vam cursar la primera edició del màster en bioconstrucció (IBN-IEB) que es va fer a l’estat. També hem realitzat diferents cursos de construcció natural, revestiments de fang, construcció amb bales de palla, acabats, etc... En matèria d’eficiència energètica, la Lorena, ha cursat un cicle formatiu de grau superior en eficiència energètica i energia solar tèrmica.

Avui, els dos junts, tirem endavant aquest projecte en el qual hi dediquem i hi compartim temps, coneixements, ganes, paciència i sobretot il•lusió.

Ens trobaràs a:

EL VENDRELL:

C. Prat de la Riba, nº 5 4rt B

43700 El Vendrell (Tarragona)

Tel. 606 981 283 / 606 980 030

ALMENAR:

C. Dr. Fleming, nº 6 4rt 4a

25126 Almenar (Lleida)

Tel. 606 981 283 / 680 112 047

E-MAIL:

info@apastarfang.com